Ziekteverzuim is een onderwerp waar veel organisaties tegenaan lopen. Een vicieuze cirkel waar men moeilijk uit kan komen. Want door een hoog percentage langdurig zieken, een krapte op de arbeidsmarkt en een hoge werkdruk bij het personeel wat overblijft ontstaat er nog meer ziekteverzuim. Dus focus ik mij op preventief ziekteverzuim voor personeel. Hierbij verhogen we samen de mentale vitaliteit en veerkracht.

Een derde van het ziekteverzuim komt door mentale gezondheid, daarom het onderdeel om binnen organisaties mee aan de slag te gaan. Waar binnen vitaliteitsprogramma’s vaak de focus ligt op het lichamelijk fitter worden, is dat bij mij dus op de mentale gesteldheid. Want als ik zelf iets heb geleerd in de afgelopen 10 jaar binnen de verschillende functies en rollen die ik heb mogen vervullen is het wel dat het één niet zonder het ander kan. Daarnaast is het dit natuurlijk ook in de cijfers terug te zien. De basis moet stabiel zijn, wil je gaan bouwen en dat is dus precies wat ik met mijn trajecten doe.

Binnen de organisatie kunnen we samen kijken naar een op maat programma, waarbij er gedacht kan worden aan 1-op-1 coaching met medewerkers. Maar bijvoorbeeld ook aan groepsbijeenkomsten waarbij we aan de slag gaan rondom het thema werkstress, ontspanning en slaap.  

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan zeker contact op!

Carmenkreuzefotografie-21
Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.