Je kunt alleen voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt!

Wat leuk dat je hier bent. Mijn naam is Jennifer (33) en ik ben trotse mama van Siem (2014), Juul (2017) en Vieve (2021). Met een man en een eigen bedrijf en de drukke banen die ik had was het altijd erg zoeken naar de balans in ons leven. Ik heb gewerkt als endoscopieverpleegkundige en daarna als leidinggevende in het ziekenhuis en de ouderen thuiszorg. Hele leuke uitdagende functies, maar daar had ik te weinig ruimte om mensen echt te coachen en dat is toch echt wel hetgeen waar ik heel blij van word en waar ik megaveel energie uithaal.

 

Zelf ben ik een zorg type. Ik wil graag dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich goed voelt, maar daarbij loop ik mezelf meer dan eens voorbij. Door de verschillende opleidingen die ik heb gedaan, de banen die ik heb gehad en het lezen van boeken heb ik heel veel inzicht gekregen in mezelf en weet ik ook waar ik echt gelukkig van word.

Door te kijken naar mijn eigen behoeftes en te leren vertrouwen op de keuzes die ik maak, creëer ik ruimte waardoor ik ook goed voor mijzelf kan zorgen. Bewust zijn van alle mooie dingen die wij samen doen in het leven en echt stilstaan bij alle doelen die wij behalen draagt hier zeker aan bij. Ik ga graag samen met jou op zoek naar jouw krachten en hoe jij deze in kan zetten zodat jij jezelf sterker gaat voelen en meer energie en rust gaat ervaren.

 In deze samenleving is het soms moeilijk om vertrouwen te hebben in je eigen keuzes of manier van doen. Alles lijkt perfect te moeten zijn. En wanneer je dan zelf een tikkeltje perfectionistisch bent kan dit bijdragen aan heel veel twijfels en vragen, maar ook voor onrust en soms slecht slapen zorgen. Ik heb mezelf vaak afgevraagd waarom ik een bepaalde onrust ervaarde, want eigenlijk klopte alles. Een leuke baan, een prachtig gezin, een leuk huis en we gaan ook geregeld op mooie vakanties. Waarom bleef ik dan die onrust voelen?

IMG_5085
IMG_9115
IMG_4271

Juist doordat in deze samenleving alles perfect lijkt te zijn en we heel snel leven. Doelen maken, behalen en doorgaan naar het volgende doel om iedere keer weer die uitdaging te hebben. Dit was niet de manier… Juist door te kijken wat er wel is en stil te staan op de momenten dat je eigenlijk zou moeten rennen geeft rust. Na het behalen van een doel soms letterlijk de slingers ophangen en dit vieren. De was laten liggen en een knutsel maken met de kindjes. Of écht kijken naar iets wat zij hebben gemaakt. Daar haal ik mijn rust uit en daardoor vertrouw ik erop dat de keuzes die ik maak ook goed zijn.

Als coach wil ik je een liefdevol duwtje in de goede richting geven. We gaan samen op zoek naar een manier die echt bij jou en jouw leven past. Door dit te doen zorgen we ervoor dat de veranderingen die jij gaat doorvoeren ook langdurig zullen zijn. Het is namelijk niet moeilijk om iets te veranderen, maar vooral om deze verandering vast te houden.

 

Liefs, Jennifer

Carmenkreuzefotografie-81

Favorieten

 

  • Pasta, daar kun je me echt voor wakker maken. In alle soorten en maten
  • Een film kijken vanuit bad en dan met heel veel schuim.
  • Reizen, samen met ons gezin de wereld ontdekken.
  • Ontbijtjes waarbij we heel veel tijd hebben.
  • De kindjes die gebadderd met een schone pyjama en gekamd haar op ons bed zitten.

Ervaring 

HBO-verpleegkunde aan Fontys | 5 jaar als endoscopieverpleegkundige gewerkt en daarbij de specialisatie opleiding tot MDL- en Long endoscopieverpleegkundige behaald | Gewerkt als leidinggevende in het ziekenhuis op verschillende afdelingen | LEAN champion certificaat behaald | Gewerkt als leidinggevende in de thuis/ouderen zorg | Opleiding tot leefstijlcoach aan Fontys | GLI-coach bij FITR | Geregistreerd bij COOL | Geregistreerd bij BLCN

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.