Herken jij je in de volgende punten?

  • Je bent sneller prikkelbaar naar je omgeving of naar je kinderen
  • Bij het opstaan ben je moe en futloos
  • Je bent op zoek naar rust, maar kunt die niet vinden
  • Je hebt het idee dan je op allerlei vlakken tekort schiet en weet niet hoe je alle ballen hoog moet houden
  • Je wilt graag afvallen
  • Je wilt jezelf fitter voelen

 

Dan is het de juiste tijd om aan jezelf te werken! En ik help je daar graag bij. Om helemaal aan te sluiten bij jouw wensen en doelen kijken we bij de intake naar welk traject op dit moment het beste in jouw leven past. Om een goede verandering door te voeren die ook blijvend is, nemen we hier de tijd voor. Kleine stapjes maken uiteindelijk een grote verandering die ook vol te houden is. We gaan samen op onderzoek uit, naar de manier waarop jij jouw doelen kan behalen.

Je kan mij ook vinden bij FITR. Een hele leuke samenwerking waar ik ook verschillende trajecten begeleid. Hier doe ik namelijk de gecombineerde leefstijl trajecten voor mensen met obesitas, welke vanuit de verzekering vergoed worden en trajecten voor verschillende grote bedrijven. Het belangrijkste vind ik vooral om echt met iemand tot de kern te gaan en vanuit daar veranderingen door te voeren.

Samen kijk ik met iemand naar de mentale en fysieke gesteldheid en ook waarom iemand vaak terug valt in oude patronen. Bewustwording creëren  en iemand echt naar zichzelf laten leren kijken is het mooiste wat er is. 

Trajecten

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.